Sorteren op
Tonen per pagina
Elke week een andere heerlijke vlaai voor een heerlijke prijs.
Elke week een andere heerlijke vlaai voor een heerlijke prijs.
vlaaideegbodem gevuld met een helft kersen en een helft abrikozen bovenop een raster afgewerkt met suiker
vlaaideegbodem gevuld met een helft kersen en een helft appel bovenop een raster afgewerkt met suiker
vlaaideegbodem gevuld met een helft pruimen en een helft abrikozen bovenop een raster afgewerkt met suiker
vlaaideegbodem gevuld met een helft pruimen en een helft appel bovenop een raster afgewerkt met suiker
Abrikozen knapkoek vlaai met een vlaaideeg bodem een dikke laag abrikozen en een deksel van knapkoekdeeg
Open abrikozenvlaai afgewerkt met rozetten slagroom
Abrikozenvlaai afgewerkt met slagroom en witte chocolade
Abrikozenvlaai afgewerkt met amandelschaafsel en suiker
Abrikozenvlaai afgewerkt met een raster en suiker
Korstbodem met slagroom, advocaat bavarois, een laagje advocaat en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met slagroom, advocaat bavarois, een laagje advocaat en een rand slagroom
Open ananasvlaai met rozetten slagroom
Open ananasvlaai met slagroom en witte chocolade
Vlaaideegbodem met ananas, yoghurt bavarois en een rand slagroom
Ananasvlaai met een raster en suiker
Open appelvlaai met rozetten slagroom
Appelvlaai met slagroom en witte chocolade