Sorteren op
Tonen per pagina
Vlaaideegbodem met een laag pudding en bosvruchten
Vlaaideegbodem met een laag pudding, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met bosvruchten afgewerkt met afgebrand eiwitschuim
Vlaaideegbodem met bosvruchten een raster en suiker
Harde wener bodem met kersen en chocolade slagroom, afgewerkt met chocolade
Vlaaideegbodem met kersen en chocolade slagroom
Biscuit,frambozenjam,witte creme (naturel)
Biscuit,mokkacreme, nootjes
Biscuit kapsel met mokkacreme ertussen en bovenop afgewerkt met nootjes en decoratie. Ongeveer 15 stukken.
Kapsel met creme ertussen en bovenop, afgewerkt met chocolade. Ongeveer 14 stukken.
Biscuit kapsel met mokkacreme ertussen en bovenop afgewerkt met nootjes en decoratie Ongeveer 12 stukken.
Kapsel met creme ertussen en bovenop, afgewerkt met chocolade. Ongeveer 10 stukken.
Korstbodem met een laagje Zwitserse room, kersen en een laag afgebrand eiwitschuim
Muffinbodem met chocolade, een dikke laag frambozenbavarois en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, caramelbavarois en halve hazelnoten afgewerkt met een rand slagroom
Open kersenvlaai met rozetten slagroom
Open kersenvlaai met slagroom en witte chocolade
Vlaaideegbodem met kersen, kersenbavarois, slagroom, chocolade en poedersuiker
Kersenvlaai met raster afgewerkt met amandelschaafsel en suiker
Vlaaideegbodem met kersen en een raster
Vlaaideegbodem met abrikozenvulling en een raster afgewerkt met suiker
Vlaaideegbodem met appel, afgewerkt met een deksel en suiker
Vlaaideegbodem met kersen, afgewerkt met een raster en suiker
Vlaaideegbodem met pudding, afgewerkt met kruimels
Vlaaideegbodem met appel afgewerkt met kruimels
Vlaaideegbodem met pruimen, afgewerkt met een raster en suiker
Vlaaideegbodem met abrikozen, suikervrij
Vlaaideegbodem met abrikozen en boterkruimels
Vlaaideegbodem met appel en kruimels