Sorteren op
Tonen per pagina
Vlaaideegbodem met kersen en kruimels
Vlaaideegbodem met kruisbessen, stukken gebakken schuim en een rand slagroom
Vlaaideeg met kruisbessen, raster en suiker
Harde wener bodem met perenbavarois en stukjes peer, chocolade bavarois en slagroom
Harde wener bodem met perenbavarois en stukjes peer, chocolade bavarois en rozetten slagroom
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, perzik en perzikbavarois, afgewerkt met slagroom en amandelschaafsel
Vlaaideegbodem met aan laag pruimen, afgewerkt met slagroom en witte chocolade
Rijstevlaai met een laag kersen erop, afgewerkt met slagroom
Vlaaideegbodem met een heerlijke 'rijstepap' vulling
Muffinbodem met sinassnippers een dikke laag sinasbavarois afgewerkt met een laagje sinasfruffi en een rand slagroom
Harde wener bodem met een laagje zwitserse room, een laag abrikozen, afgewerkt met slagroom en chocolade
Vlaaideegbodem met een laag pudding en vruchten
Harde wener bodem met een laag pudding en vruchten
Open appelvlaai opgespoten met rozetten slagroom
Bretonnerbodem met verse appels, kaneelsuiker en kruimels. Voor ongeveer 8 stukken.
Een vlaaideegbodem met een heerlijke dikke laag kookroom, afgewerkt met slagroom en butterscotch