Sorteren op
Tonen per pagina
Open half kersen- half abrikozenvlaai met slagroom en witte chocolade
Vlaaideegbodem met kersen, kersenbavarois, slagroom, chocolade en poedersuiker
Kersenvlaai met raster afgewerkt met amandelschaafsel en suiker
Vlaaideegbodem met kersen en een raster
Vlaaideegbodem met abrikozenvulling en een raster afgewerkt met suiker
Vlaaideegbodem met appel, afgewerkt met een deksel en suiker
Vlaaideegbodem met kersen, afgewerkt met een raster en suiker
Vlaaideegbodem met pudding, afgewerkt met kruimels
Vlaaideegbodem met appel afgewerkt met kruimels
Vlaaideegbodem met pruimen, afgewerkt met een raster en suiker
Vlaaideegbodem met abrikozen, suikervrij
Vlaaideegbodem met abrikozen en boterkruimels
Vlaaideegbodem met appel en kruimels
Vlaaideegbodem met kersen en kruimels
Vlaaideegbodem met kruisbessen, stukken gebakken schuim en een rand slagroom
Vlaaideeg met kruisbessen, raster en suiker
Harde wener bodem met perenbavarois en stukjes peer, chocolade bavarois en slagroom
Harde wener bodem met perenbavarois en stukjes peer, chocolade bavarois en rozetten slagroom
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, perzik en perzikbavarois, afgewerkt met slagroom en amandelschaafsel