Sorteren op
Tonen per pagina
Open abrikozenvlaai afgewerkt met rozetten slagroom
Abrikozenvlaai afgewerkt met slagroom en witte chocolade
Korstbodem met slagroom, advocaat bavarois, een laagje advocaat en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met slagroom, advocaat bavarois, een laagje advocaat en een rand slagroom
Open ananasvlaai met rozetten slagroom
Open ananasvlaai met slagroom en witte chocolade
Vlaaideegbodem met ananas, yoghurt bavarois en een rand slagroom
Open appelvlaai met rozetten slagroom
Appelvlaai met slagroom en witte chocolade
Vlaaideegbodem met appel en rozijnen, citroenbavarois en een rand slagroom
Half harde wener bodem met appelstukjes, kaneelbavarois en een rand slagroom
Korstbodem met een laagje Zwitserse room, bananenbavarois en een rand slagroom
Muffinbodem met een dikke laag bavarois en rozetten slagroom (smaak in overleg)
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, een laag bosbessenbavarois en bosbessen
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, een laag bosbessenbavarois, bosbessen en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, een laag bosvruchtenbavarois en bosvruchten
Harde wener bodem met een laag bosvruchtenbavarois en bosvruchten
Harde wener bodem met een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een dun laagje pudding, een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en slagroom