Sorteren op
Tonen per pagina
Open abrikozenvlaai afgewerkt met rozetten slagroom
Abrikozenvlaai afgewerkt met slagroom en witte chocolade
Korstbodem met slagroom, advocaat bavarois, een laagje advocaat en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met slagroom, advocaat bavarois, een laagje advocaat en een rand slagroom
Open appelvlaai met rozetten slagroom
Appelvlaai met slagroom en witte chocolade
Half harde wener bodem met appelstukjes, kaneelbavarois en een rand slagroom
Korstbodem met een laagje Zwitserse room, bananenbavarois en een rand slagroom
Muffinbodem met een dikke laag bavarois en rozetten slagroom (smaak in overleg)
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, een laag bosbessenbavarois en bosbessen
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, een laag bosbessenbavarois, bosbessen en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, een laag bosvruchtenbavarois en bosvruchten
Harde wener bodem met een laag bosvruchtenbavarois en bosvruchten
Harde wener bodem met een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een dun laagje pudding, een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en slagroom
Harde wener bodem met een laag pudding en bosvruchten
Harde wener bodem met een laag pudding, bosvruchten en slagroom
Vlaaideegbodem met een laag pudding en bosvruchten
Vlaaideegbodem met een laag pudding, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met bosvruchten afgewerkt met afgebrand eiwitschuim
Harde wener bodem met kersen en chocolade slagroom, afgewerkt met chocolade
Vlaaideegbodem met kersen en chocolade slagroom
Biscuit,frambozenjam,witte creme (naturel)
Biscuit,mokkacreme, nootjes
Biscuit kapsel met mokkacreme ertussen en bovenop afgewerkt met nootjes en decoratie. Ongeveer 15 stukken.
Kapsel met creme ertussen en bovenop, afgewerkt met chocolade. Ongeveer 14 stukken.