Sorteren op
Tonen per pagina
Biscuit kapsel met mokkacreme ertussen en bovenop afgewerkt met nootjes en decoratie Ongeveer 12 stukken.
Kapsel met creme ertussen en bovenop, afgewerkt met chocolade. Ongeveer 10 stukken.
Korstbodem met een laagje Zwitserse room, kersen en een laag afgebrand eiwitschuim
Muffinbodem met chocolade, een dikke laag frambozenbavarois en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, caramelbavarois en halve hazelnoten afgewerkt met een rand slagroom
Bretonnerbodem, laag pudding, caramel en neutraalbavarois afgewerkt met noten
Open kersenvlaai met rozetten slagroom
Open kersenvlaai met slagroom en witte chocolade
Vlaaideegbodem met kersen, kersenbavarois, slagroom, chocolade en poedersuiker
Vlaaideegbodem met kruisbessen, stukken gebakken schuim en een rand slagroom
Harde wener bodem met perenbavarois en stukjes peer, chocolade bavarois en slagroom
Harde wener bodem met perenbavarois en stukjes peer, chocolade bavarois en rozetten slagroom
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, perzik en perzikbavarois, afgewerkt met slagroom en amandelschaafsel
Vlaaideegbodem met aan laag pruimen, afgewerkt met slagroom en witte chocolade
Rijstevlaai met een laag kersen erop, afgewerkt met slagroom
Muffinbodem met sinassnippers een dikke laag sinasbavarois afgewerkt met een laagje sinasfruffi en een rand slagroom
Harde wener bodem met een laagje zwitserse room, een laag abrikozen, afgewerkt met slagroom en chocolade
Vlaaideegbodem met appel, rozijnen en slagroom afgewerkt met nootjes
Vlaaideegbodem met appel, rozijnen en citroen slagroom afgewerkt met nootjes
Vlaaideegbodem met een laag pudding en vruchten
Harde wener bodem met een laag pudding en vruchten
Open appelvlaai opgespoten met rozetten slagroom
Een vlaaideegbodem met een heerlijke dikke laag kookroom, afgewerkt met slagroom en butterscotch