Sorteren op
Tonen per pagina
Bretonnerbodem met verse appels, kaneelsuiker en kruimels. Voor ongeveer 8 stukken.
Elke week een andere heerlijke vlaai voor een heerlijke prijs.
Elke week een andere heerlijke vlaai voor een heerlijke prijs.
Abrikozen knapkoek vlaai met een vlaaideeg bodem een dikke laag abrikozen en een deksel van knapkoekdeeg
Vlaaideegbodem met een heerlijke 'rijstepap' vulling
Vlaaideeg met kruisbessen, raster en suiker
Vlaaideegbodem met kersen en kruimels
Vlaaideegbodem met appel en kruimels
Vlaaideegbodem met abrikozen en boterkruimels
Vlaaideegbodem met abrikozen, suikervrij
Vlaaideegbodem met pruimen, afgewerkt met een raster en suiker
Vlaaideegbodem met appel afgewerkt met kruimels
Vlaaideegbodem met pudding, afgewerkt met kruimels
Vlaaideegbodem met kersen, afgewerkt met een raster en suiker
Vlaaideegbodem met appel, afgewerkt met een deksel en suiker
Vlaaideegbodem met abrikozenvulling en een raster afgewerkt met suiker
Vlaaideegbodem met kersen en een raster
Kersenvlaai met raster afgewerkt met amandelschaafsel en suiker
Vlaaideegbodem met bosvruchten, een dichte deksel en suiker
Appelvlaai met een dichte deksel en suiker
Appelvlaai met raster en suiker
Appelvlaai met raster, amandelschaafsel en suiker
Appel-citroenvlaai met een raster en suiker