Sorteren op
Tonen per pagina
Vlaaideegbodem met kersen, kersenbavarois, slagroom, chocolade en poedersuiker
Open kersenvlaai met slagroom en witte chocolade
Open kersenvlaai met rozetten slagroom
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, caramelbavarois en halve hazelnoten afgewerkt met een rand slagroom
Muffinbodem met chocolade, een dikke laag frambozenbavarois en een rand slagroom
Korstbodem met een laagje Zwitserse room, kersen en een laag afgebrand eiwitschuim
Kapsel met creme ertussen en bovenop, afgewerkt met chocolade. Ongeveer 10 stukken.
Biscuit kapsel met mokkacreme ertussen en bovenop afgewerkt met nootjes en decoratie Ongeveer 12 stukken.
Kapsel met creme ertussen en bovenop, afgewerkt met chocolade. Ongeveer 14 stukken.
Biscuit kapsel met mokkacreme ertussen en bovenop afgewerkt met nootjes en decoratie. Ongeveer 15 stukken.
Biscuit,mokkacreme, nootjes
Biscuit,frambozenjam,witte creme (naturel)
Harde wener bodem met kersen en chocolade slagroom, afgewerkt met chocolade
Vlaaideegbodem met kersen en chocolade slagroom
Vlaaideegbodem met bosvruchten afgewerkt met afgebrand eiwitschuim
Vlaaideegbodem met een laag pudding, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een laag pudding en bosvruchten
Harde wener bodem met een laag pudding, bosvruchten en slagroom
Harde wener bodem met een laag pudding en bosvruchten
Vlaaideegbodem met een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en slagroom
Harde wener bodem met een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een dun laagje pudding, een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en een rand slagroom