Aanbevolen producten
Aardbeienvlaai op een vlaaideeg bodem met een dikke laag pudding en een laag verse aardbeien
Aardbeienvlaai op een vlaaideeg bodem met een dikke laag pudding en een laag verse aardbeien
Aardbeien bavarois vlaai op een vlaaideeg bodem met een dun laagje pudding een dikke laag aardbeien bavarois en een laag verse aardbeien
Harde wener bodem met een dikke laag aardbeien bavarois en een laag aardbeien.
Aardbeien bavarois op een vlaaideeg bodem met een dun laagje pudding, een dikke laag aardbei bavarois, een laag verse aardbeien, afgewerkt met rozetten slagroom
Aardbeien bavarois vlaai op een cake bodem, een dikke laag aardbei bavarois en een laag aardbeien
Aardbeien bavarois vlaai op een cake bodem met een dikke laag aardbei bavarois en een laag verse aardbeien
Aardbeien bavarois vlaai op een korst bodem met een dikke laag aardbei bavarois en een laag verse aardbeien
Aardbeien bavarois vlaai op een korst bodem, een dikke laag aardbei bavarois en een laag aardbeien afgewerkt met rozetten slagroom
Aardbeien vlaai op een cake bodem met een dikke laag pudding en een laag verse aardbeien
Aardbeien vlaai op een cake bodem met een dikke laag pudding en een laag verse aardbeien afgewerkt met rozetten slagroom
Een harde wener bodem met een laag rabarber met verse aardbeien en een afgebrande laag heerlijk eiwitschuim.
Sorteren op Positie Naam: A naar Z Naam: Z naar A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Aangemaakt op
Tonen 24 28 32 per pagina
Open appelvlaai met rozetten slagroom
Appelvlaai met slagroom en witte chocolade
Vlaaideegbodem met appel en rozijnen, citroenbavarois en een rand slagroom
Half harde wener bodem met appelstukjes, kaneelbavarois en een rand slagroom
Korstbodem met een laagje Zwitserse room, bananenbavarois en een rand slagroom
Muffinbodem met een dikke laag bavarois en rozetten slagroom (smaak in overleg)
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, een laag bosbessenbavarois en bosbessen
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, een laag bosbessenbavarois, bosbessen en een rand slagroom
Harde wener bodem met een laag bosvruchtenbavarois en bosvruchten
Harde wener bodem met een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en een rand slagroom
Vlaaideegbodem met een laag bosvruchtenbavarois, bosvruchten en slagroom
Harde wener bodem met een laag pudding en bosvruchten
Harde wener bodem met een laag pudding, bosvruchten en slagroom
Vlaaideegbodem met bosvruchten afgewerkt met afgebrand eiwitschuim
Harde wener bodem met kersen en chocolade slagroom, afgewerkt met chocolade
Vlaaideegbodem met kersen en chocolade slagroom
Biscuit,frambozenjam,witte creme (naturel)
Biscuit,mokkacreme, nootjes
Biscuit kapsel met mokkacreme ertussen en bovenop afgewerkt met nootjes en decoratie. Ongeveer 15 stukken.
Kapsel met creme ertussen en bovenop, afgewerkt met chocolade. Ongeveer 14 stukken.
Biscuit kapsel met mokkacreme ertussen en bovenop afgewerkt met nootjes en decoratie Ongeveer 12 stukken.
Kapsel met creme ertussen en bovenop, afgewerkt met chocolade. Ongeveer 10 stukken.
Korstbodem met een laagje Zwitserse room, kersen en een laag afgebrand eiwitschuim
Muffinbodem met chocolade, een dikke laag frambozenbavarois en een rand slagroom
Twee eierkoeken met een laagje crème ertussen en half in chocolade gedoopt
Vlaaideegbodem met een laagje pudding, caramelbavarois en halve hazelnoten afgewerkt met een rand slagroom
Open kersenvlaai met rozetten slagroom